DU04 Japanse serie dressoir van Cees Braakman voor Pastoe

Aantal: 1
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: UMS Pastoe
Land: Nederland
Jaar: 31 oktober 1955
Artikel nummer: 136

Omschrijving: Prachtig minimalistisch en stijlvol dressoir van Cees Braakman voor Pastoe. Dit dressoir heeft de naam DU04 en is gemaakt van teakhout. Dit sideboard komt uit de bekende serie van Pastoe die omgedoopt is tot de ‘Japanse Serie’ door zijn strakke vormen en eenvoud. De kast heeft vier anti-dust lades, twee deuren met daarachter een plank en staat op een elegante zwart stalen onderstel. In de jaren vijftig geproduceerd en vandaag de dag nog super modern. Echt Nederlands top design!
Het dressoir is 72 cm hoog, 185 cm breed en 45 cm diep.

Staat: Het dressoir verkeert in erg goede vintage en nog compleet originele staat.