Vier Pastoe SH45 spijlen stoelen van Yngve Ekstrom

 

 

Aantal: set van 4 stoelen
Ontwerper: Yngve Ekstrom
Fabrikant: Nassjo stolfabrik / Pastoe UMS
Land: Zweden/Nederland
Jaar: 1960
Artikel nummer: 1532

Omschrijving:  Vier erg mooie SH45 spijlen stoelen van ontwerper Yngve Ekström voor Nassjo Stolfabrik en in Nederland verkocht door Pastoe. Deze spijlenstoelen zijn zeer degelijk en hebben een prachtig ontwerp met de doorlopende lijnen van rugleuning tot stoelpoot. Deze bijzondere stoelen kom je niet vaak meer tegen. De stoelen zijn van massief teakhout. In onze ogen de mooiste spijlenstoelen die er zijn! De stoelen zijn in totaal 82 cm hoog, 45 cm breed en 45 cm diep. De stoelen hebben een zithoogte van 45 cm.

Staat: Alle stoelen verkeren in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact