Zeldzame Pastoe Scissor set bankstel van Grunsven

Aantal: 1
Ontwerper: Jan van Grunsven
Fabrikant: UMS Pastoe
Land: Nederland
Jaar: Eind jaren 50.
Artikelnummer: 1094

Omschrijving: Zeer bijzondere en niet veel voorkomende Scissor bankstel, bestaande uit een drie persoons bank en een FB18 fauteuil, ontworpen door Jan van Grunsven voor Pastoe. Dit model wordt ook wel scissor genoemd vanwege zijn bijzondere vormgeving. Het houtwerk van deze set is van origine zwart gelakt. De bank en de fauteuil zijn voorzien van nieuw schuim en kwalitatieve gemêleerde grijze meubelstof van het merk Leolux. Deze moderne minimalistische set is ontzettend tijdloos en kan ook zeer goed midden in de ruimte worden gezet. Vanuit elke hoek is deze set mooi om te zien. De bank en de fauteuil zijn in totaal 72 cm hoog en hebben een zithoogte van 39,5 cm. De bank is 150 cm breed.

Staat: De set verkeert in zeer goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact