Vitra Corniches wandplanken

Ontwerper: Ronan en Erwan Bouroullec
Fabrikant: Vitra
Land: Parijs
Jaar: 2012

Omschrijving:  Vitra Corniches legplanken zijn flexibele design planken voor aan de muur. Je kunt ze op heel veel verschillende manieren inzetten. Zo kun je er boeken, verzamelingen, sleutels of bijvoorbeeld je zeeppompje op een leuke en speelse wijze op kwijt. De planken zijn ook speciaal ontwikkelt door Ronan en Erwan Bouroullec als plekje waar je spontaan allerlei kleine dingen op kwijt kan. In huis, maar zeker ook op kantoor. De ophanging is voor elk formaat hetzelfde. Zo kan je makkelijk de opstelling veranderen als je meerdere corniches bij elkaar hangt. De corniches zijn gemaakt van kunststof en zijn beschikbaar in drie formaten en in 6 kleuren. Namelijk in wit, khaki groen, donkergrijs, zwart, japans rood en oranje. Naast dat de wandplanken functioneel zijn, zien ze er ook nog eens hartstikke leuk uit.

Staat: De Corniches zijn nieuw.

VERKOCHT / SOLD