Vintage Palissander houten eetkamer set van P.E. Jorgensen voor Farso Stolefabrik

Aantal: Een set van 4 stoelen
Ontwerper: P.E Jorgensen
Fabrikant: Farso Mobelfabrik
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: 1489

Omschrijving:  Een zeer mooie set van vier vintage Deense design stoelen, in 1960 ontworpen door P.E. Jorgensen voor Farso Stolefabrik. Deze set is opnieuw gestoffeerd in een mooie mosgroene meubelstof, welke prachtig kleurt met het donkere palissander. De stoelen hebben een perfecte zithouding en zijn gemaakt van Brazilian rosewood, een beschermde houtsoort die nu niet meer gekapt mag worden. Het vakmanschap is ongeëvenaard met organische rondingen en veel aandacht voor detail. We hebben een palissander tafel beschikbaar die hoort bij deze stoelen. Deze tafel is verlengbaar met twee extra bladen.

Staat: De set verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact