Cees Braakman voor Pastoe Made to measure secretaire

Aantal: 1
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: Pastoe UMS
Land: Nederland
Jaar: 1960
Artikel nummer: 1525

Omschrijving: Stijvolle Pastoe ‘Made to Measure’ secretaire van Cees Braakman. Deze kast komt uit de ‘Made to Measure’ serie wat betekend dat de kast volledig demontabel was en geheel op maat gemaakt kon worden. Daarnaast verkocht Pastoe ook ‘standaard’ modellen, zoals deze kast. Deze kast bestaat uit één grote deur met daarachter planken, een zwarte klep die gebruikt kan worden als bureau en vier gebogen plywood lades. Behalve de zwarte klep is alles gemaakt van teakfineer en zijn de pootjes en handgreepjes van geborsteld staal. Deze veelzijdige kast heeft veel opbergruimte en komt daardoor overal van pas. De maten zijn 108 cm breed x 45 cm diep x 121,5 cm hoog.

Staat: De kast verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact