Grote PH6.5 – 6 Charlottenburg hanglamp van Poul Henningsen voor Louis Poulsen

Aantal: 2
Fabrikant: Louis Poulsen
Land: Denemarken
Jaar: Jaren 70
Artikel nummer: 1376

Omschrijving:  Zeer mooie Charlottenburg PH 6 ½ – 6 hanglamp ontworpen door Poul Henningsen en door architecten Ebbe Christensen & Sophus Frandsen. De lamp is geproduceerd door Louis Poulsen en van origine speciaal voor het concertgebouw in Aarhus, Denemarken. De lamp is opgebouwd uit 4 schalen welke het licht mooi diffuus verspreiden, en zijn gelakt in mat wit met blauwe en aluminium details. Deze versie heeft een diameter van 65 cm en is daarom uiterst geschikt om in een mooie open hal te hangen. De lamp is helemaal origineel en verkeert in goede staat. Wij hebben twee lampen, u kunt kiezen uit een witte of zwarte stoffen kabel.

Staat: De lamp verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact