Zeldzame set teakhouten nesting tables van Johannes Andersen, Denmark

Aantal: 1 set bestaande uit 3 tafels
Ontwerper: Johannes Andersen
Fabrikant: C.F.C. Silkeborg, Denmark
Land: Denemarken
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: 1284

Omschrijving: Prachtige en zeldzame complete set van Johannes Andersen bijzettafels, ook wel mimiset of nesting tables genoemd. De mid century modern set is geproduceerd door Silkeborg Mobelfabrik in de jaren 60. De prachtig vormgegeven X onderstellen zijn gemaakt van massief teakhout. De bladen zijn teak gefineerd. Het grootste tafeltje heeft een massief teakhouten opstaande rand. De tafels zijn zo ontworpen dat ze precies in elkaar schuiven. Ze kunnen daardoor makkelijk in een keer verplaatst worden. De set is 52 cm H x 69 cm B x 41 cm D.

Staat: De tafels verkeren in goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact