Set van twee Finn Juhl fauteuils voor Pastoe

Aantal: 2
Ontwerper: Finn Juhl
Fabrikant: Pastoe
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: 968

Omschrijving:  Twee prachtige gezeepte beukenhouten fauteuils van Finn Juhl voor Pastoe. Finn Juhl was een Deense Architect, interieur- en industrieelontwerper, en vooral bekend vanwege de meubels die hij heeft ontworpen. Zo heeft hij onder andere deze fauteuils ontworpen voor de Nederlandse Pastoe fabriek. Het frame heeft een prachtige vorm en is gemaakt van massief beukenhout. De rugleuning en de zitting bestaan uit metalen singels, welke met plastic zijn omtrokken en nog helemaal in orde zijn. De fauteuils zijn voorzien van nieuwe kussens die bekleed zijn met een mooie lichtblauwe meubelstof.

Staat: De fauteuils verkeren in erg goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact