Zwart leren vintage Georg Thams vierzits design bank

Aantal: 1
Ontwerper: Georg Thams
Fabrikant: Vejen Pølstermøbelfabrik
Land: Denemarken
Jaar: 1964
Artikel nummer: 1213

Omschrijving: Bijzonder mooie zwart lederen bank van Georg Thams uit Denemarken. Deze grote vierzits sofa draagt de naam: ‘Model 64’ omdat deze ontworpen is in 1964. Georg Thams werkte onder andere samen met de bekende designer Kai Kristiansen. De bank is uitgevoerd in dik zwart leer en heeft conische notenhouten pootjes. In de kussens zitten donsveren waardoor de bank erg lekker zit. Kortom een prachtige bank van super Deense kwaliteit. Deze comfortabele bank is 240 cm breed, 77 cm diep en 74 cm hoog. De zitdiepte is 46 cm.

Staat:  Ondanks zijn leeftijd verkeert de bank in goede vintage staat. Het leer heeft een prachtige patina.

VERKOCHT

Contact