Pierre Guariche highboard voor Meurop

Aantal: 1
Ontwerper: Pierre Guariche
Fabrikant: Meurop
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: 467

Omschrijving:  Prachtig highboard ontworpen door Pierre Guariche voor Meurop. Dit strakke meubel komt uit België en is van zeer degelijke kwaliteit. De prachtige tekening in het teakhout is na restauratie weer goed zichtbaar geworden. Vooral de minimalistische zwarte metalen pootjes en de chromen handgreepjes zorgen voor de strakke minimalische vormgeving van de kast. Dit zorgt er ook voor dat de kast een zeer tijdloos karakter heeft en geschikt is voor elk type interieur. Deze kast is 116 cm hoog, 180,5 cm breed en 47 cm diep.

Staat:  Het houtwerk van de buitenkant van de kast is helemaal aangepakt. Dit highboard verkeert daardoor weer in zeer goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact