Palissander houten highboard van Cees Braakman voor Pastoe model CR 01

Aantal: 1
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: UMS Pastoe Utrecht
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: 1205

Omschrijving: Zeer mooie en zeldzaam highboard van Cees Braakman uit de minder bekende CR serie van Pastoe. Deze credenza heeft een prachtige stijlvolle combinatie van palissander hout met zwarte en aluminium details op een slank onderstel. Dit highboard oogt ontzettend modern en tijdloos door de rechte lijnen en het ontbreken van nauwelijks decoratieve elementen. De kast is gemaakt van gefineerd palissander met een uitzinnige tekening in het hout. De minimalistische greepjes zijn aluminium. Het slanke onderstel zorgt ervoor dat het lijkt alsof de kast zweeft.

Dit opbergmeubel kan gebruikt worden om in op te bergen, maar door de klep met het handige opbergvak is deze kast ook zeer goed te gebruiken als werkplek. Aan het nieuwe bureau die de klep heeft gecreëerd, kan namelijk makkelijk gewerkt worden met een laptop. Zeer handig voor mensen die wat kleiner behuisd zijn. De kast is: 123 cm hoog, 140 cm breed en 46 cm diep.

Staat: De kast verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact