Teakhouten Borge Mogensen ladenkast met eiken onderstel

Aantal: 1
Ontwerper: Borge Mogensen
Fabrikant: Soborg mobler
Land: Denemarken
Artikel nummer: 918

Omschrijving: Prachtige iconische ladenkast met acht laden van de Bekende Deense ontwerper Borge Mogensen. De combinatie van eikenhouten poten met een teakhouten einde en een teakhouten kast zorgt voor een subtiel maar zeer stijvol detail. De uitstekende vakmanschap straalt van deze kast af. En buiten dat het erg mooi is, zijn de eikenhouten poten een zeer stevige en degelijke basis voor deze grote ladenkast. Doordat deze ladenkast veel opbergruimte biedt is hij voor zeer veel doeleinden te gebruiken. Deense ladenkasten zien wij zelden in dit fijne formaat. De patina aan het hout vonden wij juist erg mooi aan deze kast, waardoor we het houtwerk niet aangepakt hebben. Wij vinden dat deze kast zijn verhaal juist mag laten zien.

Staat: De ladenkast verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact