Mid century modern Plantenstandaard

Aantal: 2 verschillende afmetingen

Omschrijving: Erg mooie plantenstandaard geïnspireerd op de super moderne en vernieuwende plantenpotten uit de jaren 50 van de vorige eeuw. Deze plantenstandaarden zijn in de vijftiger jaren bedoelt om de grenzen tussen binnen en buitenruimtes te vervagen en hoorde bij een moderne levensstijl. Een stijl die vandaag de dag zijn terugkomst maakt.

De standaard zorgt ervoor dat de pot niet op de grond staat, waardoor er nog onderdoor gekeken kan worden. Dit oogt zeer ruimtelijk, wat in onze kleine Amsterdamse huizen zeer goed van pas komt. Het plaatsen van een plant in uw interieur kan een inrichting compleet maken, maar hoeft door deze standaard de ruimte niet te verkleinen.

Deze plantenstandaarden worden op maat gemaakt. Op dit moment hebben wij er twee op voorraad, maar desgewenst kan op verzoek een standaard met een andere afmeting, of andere houtsoort gemaakt worden.

VERKOCHT

Contact