Grote Palissander spiegel van Kai Kristiansen voor Aksel Kjersgaard

Aantal: 1
Ontwerper: Kai Kristiansen
Fabrikant: Aksel Kjersgaard
Land: Denemarken
Jaar: ca. 1950/60
Artikel nummer: 590

Omschrijving: Erg mooie palissander houten spiegel ontworpen door Kai Kristiansen en geproduceerd door Aksel Kjersgaard in Odder Denemarken. Vaak wordt ten onrechte gedacht dat Aksel Kjersgaard de ontwerper van deze spiegels is, maar Aksel Kjersgaard is voornamelijk producent die onder andere een aantal ontwerpen van Kai Kristiansen in productie heeft genomen. Deze spiegel is zeer geschikt als pas spiegel voor in de slaapkamer of de gang, en heeft een prachtige massief rio palissander houten lijst. Deze spiegel is 103,5 cm hoog, 43 cm breed en 2 cm diep.

Staat: De spiegel is gemerkt en verkeert in erg goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact