Groene Eames EA124 lounge chair van Charles en Ray Eames voor Herman Miller

Aantal: 1
Ontwerper: Charles and Ray Eames
Fabriek: Herman Miller
Land: USA
Jaar: Geproduceerd tussen 1956 – 1969
Artikel nummer: 712

Omschrijving: Originele vintage EA124 Lounge chair van Charles en Ray Eames voor Herman Miller. Het gaat om een vroeg model uit de eind jaren vijftig. De stoel is gemaakt van aluminium en is bekleed met de erg mooie mosgroene Naugahyde. Dit EA124 model heeft een hoge rug en een neigsysteem, waardoor deze fauteuil ontzettend comfortabel zit. Een echt aanwinst voor uw interieur. De fauteuil is 97 cm hoog en heeft een zithoogte van 44 cm.

Staat:  De stoel heeft een mooie patina en verkeert nog in erg goede vintage staat. Op de rechter armlegger is zichtbaar gebruikssporen te zien.

VERKOCHT

Contact