CB02 cabinet van Cees Braakman voor Pastoe

Aantal: 1
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: UMS Pastoe
Land: Nederland
Jaar: ca. 1952
Artikel nummer: 683

Omschrijving: Dit Pastoe CB02 cabinet is een kastje uit de bekende berkenserie van Cees Braakman met de iconische luspoten. Naast de Japanse serie van Braakman zijn de meubels uit de Berken serie één van meest gewilde items van het moment. Dit komt door de elegante pootjes die de ietwat simpele kasten toch een verfijnd uiterlijk geeft. Dit kastje is niet erg groot, maar daardoor juist voor heel veel verschillende doeleinden te gebruiken. Hij past eigenlijk in elke ruimte. De kast heeft twee deurtjes met daarachter twee lades en een plank. Alles is uitgevoerd in massief en gefineerd berken hout. Bijzonder is dat dit kastje nog in het bezit is van de originele Pastoe sleutel. De afmetingen zijn: 79 cm hoog x 88cm breed x 47,5 diep.

Staat: Het kastje is professioneel gerestaureerd en verkeert daarom weer in zeer goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact