Vintage Deens Design bureau

Aantal: 1
Jaar: ca. 1950 – 1960
Land: Denemarken
Artikel nummer: 239

Omschrijving: Stijlvol simpel Deens design bureau gemaakt van teakhout. Bij dit bureautje geldt de term ‘less is more’. Slanke pootjes, 6 lades voor voldoende opbergruimte en een teak gefineerd blad. Meer heb je niet nodig. Een heel handig bureautje voor als je niet al te veel ruimte hebt of voor bijvoorbeeld een tienerkamer.
Het bureau is 120 cm breed, 70,5 cm hoog en 58,5 cm diep.

Staat: Het bureau is in de loop der tijd flink gebruikt. Zo zijn er wat schades aan het bureau, die wij zoveel als mogelijk hebben geprobeerd te restaureren. Rechts op de rand was het fineer zo beschadigd dat wij er een nieuw stukje in hebben moeten zetten. Ook is er een stukje van een greepje van de linker lade gebroken. Het hele houtwerk is opgeschuurd en opnieuw in de olie gezet.

VERKOCHT

Contact