Vintage Hans Brockhage loopwagen schommelstoel

Aantal: 1
Ontwerper: Hans Brockhage en Erwin Andrä
Fabrikant: Siegfried Lenz
Land: Duitsland
Jaar: jaren 50
Artikel nummer: 469

Omschrijving: Zeer mooie vintage schommelstoel voor kinderen, welke ook gebruikt kan worden als loopwagen als je hem omdraait. Deze fantastische kinder wagen is de eerste editie en is ontworpen door Hans Brockhage onder de supervisie van Mart Stam. In 1956 ontving deze schommel auto de “spiel gut” prijs voor het bijzondere ontwerp. De wagen is gemaakt van een beukenhouten frame, een gebogen plywood zitting en rode houten wielen met rubberen banden. Deze wagen is niet alleen ontzettend leuk speelgoed voor kinderen, maar ook een prachtig decoratief item voor in uw interieur. Deze collectors item is 100 cm breed, 38 cm hoog en 37,5 cm diep.

Staat: De schommel wagen is in originele en goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact