Hans Wegner GE-258 daybed

Aantal: 1
Ontwerper: Hans Wegner
Fabrikant: Getama Getsted
Land: Denemarken
Jaar: 1954
Artikel nummer: 439

Omschrijving: Een echte Deens design klassieker. Een vintage teak houten daybed van Hans Wegner voor Getama. Typische Scandinavische multifunctionaliteit. Een prachtige bank die binnen een paar seconden omgetoverd kan worden in een ruim eenpersoons bed. Door de rugleuning omhoog te klappen ontstaat er meer ruimte om te liggen. Tevens kan je de ruimte achter de rugleuning gebruiken om bijvoorbeeld kussens en een deken te bewaren. De bank is uitgevoerd in teak en een erg mooie en nog originele blauwe Kvadrat stof. De slaapbank is 195,5 cm breed, 86 cm diep en 73 cm hoog. De zithoogte van de bank is 40 cm.

Staat: De bank verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact