Vintage Børge Mogensen schommelstoel

Aantal: 1
Ontwerper: Børge Mogensen
Fabrikant: FDB Møbler
Land: Nederland
Jaar: circa 1950
Artikel nummer: 435

Omschrijving: Mooie zwart gelakte design schommelstoel van Børge Mogensen. De bekende ontwerper uit Denemarken stond bekend om zijn duurzame en sobere meubels. Ambachtelijk gemaakte meubels voor iedereen. Vandaag de dag zijn de meubels van Børge Mogensen erg gewild omdat ze juist zo goed te combineren zijn. Deze vintage schommelstoel is klein maar fijn en zit zeer comfortabel. Een aanwinst voor elk interieur.

Staat: De rocking chair heeft mooie patina en een nieuw kussen gestoffeerd met grijze kvadrat stof. De stoel mist een singel maar dit heeft geen invloed op het zitcomfort, verder verkeert de schommelstoel in goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact