Pastoe CB01 secretaire Cees Braakman Cabinet

Aantal: 1
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: Pastoe
Land: Nederland
Jaar: 1952
Art. nr: 2014-318

Omschrijving: Zeer mooie secretaire van Cees Braakman voor Pastoe uit de berkenserie. De berkenserie kenmerkt zicht onder andere door de prachtig gebogen berkenhouten pootjes. Dit cabinet is behalve als opbergmeubel ook zeer geschikt om als werkplek te gebruiken. Doormiddel het werkblad naar beneden te klappen, ontstaat een bureau. Achter het werkblad bevindt zich een unit met twee kleine laden, verder heeft de kast nog drie deuren met opbergruimte en twee grote laden. Ook is dit cabinet in het bezit van een originele Pastoe sleutel. Dit cabinet is 118 cm hoog, 131 cm breed en 43 cm diep.

Staat: De kast is in goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact