Svend Skipper Papa Bear chair

 

 

Aantal: 1
Ontwerper: Svend Skipper
Fabrikant: Skipper Møbler
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikelnummer: 233

Omschrijving: Zeer unieke Svend Skipper Model 91 fauteuil in de Originele bekleding. Omdat deze stoel erg lijkt op de Papa Bear chair van Hans Wegner, wordt ook deze stoel de Papa Bear genoemd. Svend Skipper was ontwerper en meubelmaker, al zijn ontwerpen zijn door hem zelf gemaakt en uitsluitend op bestelling. Geen massa productie, maar authentieke Deense ambacht en kwaliteit. De stoel is bekleed in een crème kvadrat stof en heeft teakhouten details. Deze fauteuil is 100 cm hoog, 78 cm breed en 80 cm diep. Hij heeft een zithoogte van 40 cm.

Staat: De fauteuil verkeert in goede vintage staat. De stof is origineel en vertoont minimale slijtage.

VERKOCHT