Vintage Cleopatra daybed van Cordemeijer voor Auping

Aantal: 1
Ontwerper: Dick Cordemeijer
Fabrikant: Auping
Land: Nederland
Jaar: 1953

Omschrijving: Mooi en gewild daybed uit de jaren 50, van Dick Cordemeijer voor Auping. Het model wordt ook wel Cleopatra genoemd. Het bed is gemaakt van zwart metaal en heeft massief teakhouten zijkanten. Het komt zeer weinig voor dat ook het originele oude matras er nog bij is. Deze is bekleed met groene ploegstof. De stof kan van de onderkant af geritst worden waardoor deze makkelijk schoongemaakt kan worden. Het bed kan ook zeer goed als bank gebruikt worden. Het bed is in totaal 195 cm lang, 80 cm breed en 40 cm hoog.

Staat: Het matras heeft een klein gaatje in een hoekje en is licht door de zon verkleurd. Het bed is in goede vintage staat.

VERKOCHT


Contact