Blauwe vintage design fauteuil

 

Aantal: 1 in Donkerblauw
Land: Nederland / Denemarken
Jaar: Jaren 50

Omschrijving: Mooie design loungestoel met een frame van teak hout en nieuw gestoffeerd met donker blauwe wollen Ploegstof. De stoel doet erg Deens aan met zijn organische vormgeving en teakhouten frame. We hebben inmiddels een paar van deze fauteuils in onze collectie gehad waardoor wij vermoeden dat deze stoelen uit Nederland komen, maar door het ontbreken van een merkje of andere documentatie weten wij dit helaas niet zeker. De totale hoogte van de fauteuil is 81 cm. De zithoogte is 39 cm en de breedte is 66 cm.

Staat: Het houtwerk heeft wat lichte gebruikerssporen, maar zeker niet opvallend. De armchair is opnieuw gestoffeerd met donkerblauwe De Ploegstof. De fauteuil is in goede vintage staat.

Contact