Poul Cadovius Royal System wandmeubel

Aantal: 1
Ontwerper: Poul Cadovius
Fabrikant: Royal Systems Denmark
Land: Denemarken
Jaar: ca. 1960

Omschrijving: Poul Cadovius is de ontwerper van deze alom bekende Royal System wandmeubel systeemkast. De drie staanders zijn van massief zwart gelakt hout en de vijf planken zijn teak gefineerd. Ook zit er bij dit wandmeubel een ladekast en een kast met klepdeur, die je op dezelfde manier op kunt hangen als de planken. Met dit systeem kun je je kast handig en snel naar eigen smaak indelen. Het is niet alleen een pracht object in huis, maar ook nog eens heel functioneel. De staanders zijn 1.52 hoog, de planken zijn 80 cm breed en 24 cm diep. De laden zijn 80 cm breed en 30 cm diep. De totale hoogte en breedte van deze kast is 1.52 bij 1.64 m.

Staat: De wall unit system systeemkast verkeert in  goede vintage staat.

VERKOCHT


Contact