Vintage Nisse Strinning wandrek

Aantal: 1 rek bestaande uit 4 witte staanders en 4 houten planken.
Ontwerper: Nils Nisse Strinning
Fabrikant: String Design AB
Land: Zweden
Jaar: circa 1960

Omschrijving: Mooi String wandrekje van Nisse Strinning. Wat ooit zijn afstudeerproject was, is nu een gewild item in de moderne interieurs. Anders dan anders bij dit rekje is dat de 4 staanders wit zijn in plaats van de veel voorkomende zwarte staanders. De vier planken zijn uitgevoerd in gefineerd teak hout. Op de foto staat het rekje als een geheel afgebeeld. Het rek zou ook als twee losse rekjes opgehangen kunnen worden, d.m.v. de extra staander. De rekjes zijn 51 cm hoog. De planken zijn 78 cm breed en 30 cm diep. Zoals het rekje afgebeeld is op de foto heeft het rek een afmeting van 158,5 bij 51 cm.

Staat: Het rekje verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact