Pastoe berkenserie linnenkast kledingkast KB02, KB03 en KB04

 

Aantal: 1 kast met twee deuren en 2 kasten met 4 (harmonica) deuren.
Fabriek: 
UMS Pastoe Utrecht
Ontwerper: Cees Braakman
Land: Nederland
Jaar: ca. 1954

Omschrijving: Zeer mooie wandkast van Cees Braakman voor Pastoe. Dit wandmeubel is afkomstig uit de berkenserie en heeft de welbekende luspoten. De berkenserie is naast de Japanse Serie van Cees Braakman erg gewild. Deze kast is uitermate geschikt om te gebruiken als kledingkast. Wij hebben op dit moment drie kasten op voorraad. Een tweedeurs kast en twee vier deurs kasten. De kast op de foto heeft vier legplanken, alle andere kasten bestaan uit twee delen, namelijk een gedeelte met legplanken en een hanggedeelte. Deze design klassieker is 170 cm hoog, 104 cm breed en 52 cm diep. De vierdeurs is 170 cm hoog, 154 cm breed en 52 cm diep.

Staat: Deze kasten zijn gemiddeld ruim 60 jaar oud. Ze zijn daarom ook niet als nieuw. De kasten zijn in goede vintage staat. De kasten staan niet in onze showroom. Als je de kasten wilt komen bekijken stuur ons dan even een mail.

VERKOCHT

Contact