Vintage leren Charlotte Perriand stoel

 

 

Aantal: 1
Ontwerper: Charlotte Perriand
Land: Frankrijk
Jaar: ca. 1960

Omschrijving: Deze stoere vintage stoel is ontworpen door Charlotte Perriand voor ‘Station des arcs’, een skiresort in Frankrijk. De stoel heeft een verchroomd buizen frame en als zitting is gebruik gemaakt van stevig bruin tuigleer. Deze stoel zal erg mooi staan bij een verzameling vintage stoelen, maar is ook goed te gebruiken als bureaustoel.

Staat: De stoel is in vintage staat. Het leer heeft prachtige patina maar heeft ook een klein scheurtje (Zie foto). De stukken leer zitten nog met stevig katoenen draad aan elkaar vast, de stoel kan dus nog gebruikt worden. Mocht u dit willen kunnen wij eventueel het leer ter versteviging stikken, dit zal alleen wel zichtbaar zijn.

VERKOCHT

Contact