Pastoe EU04 dressoir van Cees Braakman

Aantal: 1
Fabrikant: Pastoe
Ontwerper: Cees Braakman
Jaar: 1950’s. Mid century modern.

Omschrijving: Erg mooi dressoir uit de jaren 50 van Pastoe. Het dressoir is van teakhout en heeft zwarte schuifdeuren. Ook de achterkant van het dressoir is met teak afgewerkt zodat het dressoir midden in de ruimte kan worden gezet als room divider. Het dressoir staat op metalen pootjes. Vergelijkbaar met de pootjes die gebruikt zijn onder de kasten van de Japanse serie. Wij hebben dit dressoir niet veel voor zien komen. Het dressoir is 150 cm breed, 82,5 cm hoog en 40 cm diep. Het dressoir is gemerkt met een Pastoe merkje.

Staat: Het bovenblad van het dressoir hebben we opgeknapt, de rest van de kast is nog in goede vintage staat. Op de zwarte schuifdeuren zijn wat kleine beschadigingen. Desgewenst kunnen deze deuren ook nog opgeknapt worden.

VERKOCHT

Contact