Zweeds design plywood prullenbak van Servex

Aantal: 1
Fabrikant: Servex
Land: Zweden
Jaar: jaren 60
Artikel nummer: A3963

Omschrijving:  Prachtige papierbak van Servex uit de jaren 60. Deze perfect ronde volledig houten prullenbak heeft een subtiel uitlopende conische vorm. Aan de buitenrand is deze bak voorzien van palissander fineer. De andere vier lagen hout zijn van een andere houtsoort. Omdat deze prullenbak van volledig hout is, kan deze niet gebruikt worden voor natte of vochtige artikelen. Deze emmer is dan ook eigenlijk alleen bedoeld om papier in weg te werpen. Deze prullenbak is 28 cm hoog, en heeft boven een diameter van 23,5 cm en beneden een diameter van 16 cm.

Staat: Goede vintage staat, met een klein hapje uit het hout aan de binnenkant van de prullenbak. Zie foto.

VERKOCHT / SOLD

Contact