Deens design Palissander ronde eetkamer tafel verlengbaar

Aantal: 1
Land:Denemarken
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: T2478

Omschrijving: Vintage Deense ronde uitschuifbare eetkamertafel uitgevoerd in massief palissander en palissander fineer. Deze tafel heeft een systeem om uit te schuiven met één extra tafelblad die bedoeld is om de tafel te verlengen als er gasten komen. Het blad is optisch gezien niet zozeer bedoelt om permanent te gebruiken, alhoewel dit natuurlijk wel mogelijk is. Het palissander heeft een prachtige tekening in het fineer en de massief houten randen. Deze tafel is echt van top kwaliteit. De palissander stoelen van Johannes Nørgaard, die op de foto staan en welke wij ook te koop hebben, passen erg goed bij deze tafel.

Staat: De tafel is in erg goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD