Vintage witte Deens design slaapbank

 

Aantal: 1
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: B2613

Omschrijving: Vintage Deens Design bank met mid century modern vormgeving uit de jaren 60. Deze prachtige driepersoonsbank is gestoffeerd in een kwalitatieve witte meubelstof. De bank zit heerlijk en is ook nog eens uit te vouwen naar een bed. Als je de zitting omhoog doet en de twee metalen pootjes uitklapt, heb je op het moment dat je de zitting naar beneden laat gaan een bed gecreëerd met een twijfelaar formaat. Gezellig voor twee personen of heerlijk ruim voor 1. Onder de zitting is ruimte voor beddengoed. Omdat het systeem speling nodig heeft in de rug om het bed uit te klappen is deze niet gestoffeerd aan de achterkant. Het is daarom wel aan te raden deze bank tegen een muur aan te zetten. De bank is in totaal 70 cm hoog, 185 cm breed en 70 cm diep. De zithoogte is 40 cm. Uitgeklapt is het bed 90 cm breed en 166 cm lang.

Staat: De bank verkeert in goede vintage staat.