Teakhouten Deens design tafel bankje

 

Aantal: 1
Ontwerper: In de stijl van Hans Wegner
Fabrikant: Andreas Tuck
Land: Denemarken
Jaar: Eind jaren 50
Artikel nummer: T2482

Omschrijving:  Stijlvolle teakhouten salontafel uit Denemarken, welke ontzettend veel lijkt op het ontwerp van bekende Deense ontwerper Hans Wegner welke is geproduceerd door Andreas Tuck. Deze tafel is gemaakt eind jaren 50 en is ingelegd met prachtig dik teak fineer. De ronde chromen poten zijn mooi in het blad verzonken gemonteerd. Gebruik deze tafel als salontafel, of als presentatie bankje voor je raam met planten of een mooie verzameling. Hij zal ook erg mooi staan aan het uiteinde van je bed of gebruik hem als een dressoirtje. De mogelijkheden zijn eindeloos. De tafel is 151 cm lang, 36 cm diep en 43,5 cm hoog.

VERKOCHT / SOLD