Johannes Andersen Palissander ronde salontafel voor CFC Silkeborg

 

Aantal: 1
Ontwerper: Johannes Andersen
Fabrikant: CFC Silkeborg
Jaar: 1960
Artikel nummer: T2494

Omschrijving: Zeer mooie vintage ronde salon tafel van Deense ontwerper Johannes Andersen welke is geproduceerd door CFC Silkeborg. De tafel is gemerkt met een metalen plaatje van de fabrikant samen met het nummer 283. De tafel is gemaakt van Braziliaans Rio Palissander fineer en zeer mooi afgewerkt, kijk bijvoorbeeld eens naar de details zoals de afgeschuinde randen of hoe de pootjes aan het bovenblad gemonteerd zijn. De tafel heeft een diameter van 100 cm en is 50 cm hoog.

Staat: De tafel is in goede vintage staat.

Locatie: Deze tafel staat in onze opslag in Landsmeer, aangezien er geen plek in de winkel is. Mocht u de tafel graag in het echt willen komen bekijken neem dan even contact op voor een afspraak.

VERKOCHT / SOLD