Dutch design fauteuil ontworpen door Rob Parry voor de Ster Gelderland

 

Aantal: 1
Ontwerper: Rob Parry
Fabrikant: Gelderland
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: F1738

Omschrijving:  Mooie niet veel voorkomende Gelderland fauteuil, naar alle waarschijnlijkheid ontworpen door Rob Parry. Deze fauteuil heeft een fantastisch tijdloze uitstraling door de minimalistische vormgeving. Een prachtige combinatie tussen wollen gestoffeerde kussens welke nog origineel zijn, teak houten armleuningen en een stalen frame. Deze fauteuil is 74 cm hoog, 64 cm breed en 66 cm diep. De zithoogte is 38 cm.

Staat: De lounge stoel heeft wat slijtage aan het metalen frame en een gerestaureerde beschadiging aan de rechterkant van de fauteuil. Afhankelijk van het licht is dit niet heel opvallend. De fauteuil verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact