Palissander houten eetkamer set met 6 stoelen en verlengbare eetkamertafel

Aantal: 1
Land: Denemarken
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: 1559 1775

Omschrijving: Zeer mooie Deense eetkamer set bestaande uit 6 massief palissander houten eetkamerstoelen die opnieuw gestoffeerd zijn met blauw velours. Een prachtig detail is de geometrische vormgeving in de rugleuning. De tafel is gemaakt van palissander fineer en heeft een extra blad welke handig onder het tafelblad opgeborgen kan worden. Het tussenblad heeft het meest van de tijd opgeborgen gezeten is daarom iets anders van kleur. De tafel heeft een lengte van 150 cm, hij is 85 cm breed en 73 cm hoog. Verlengd is de tafel 233 cm lang. De stoelen hebben een zithoogte van 44 cm.

Staat: Het tafelblad is iets verkleurd door de zon, de stoelen zijn voorzien van een nieuw laagje olie en nieuwe stoffering. De set is hierdoor in een goede staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact