Set Deense Palissander houten design bijzet tafels mimiset

Aantal: 1 set van 3 tafeltjes
Land: Denemarken
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: T1963

Omschrijving: Een stijlvolle vintage mimiset gemaakt van fineer van Rio Palissander, op prachtig vormgegeven massief palissander houten pootjes. Zet ze onder elkaar geschoven neer als bijzettafel zodat ze niet al te veel ruimte innemen, en pak er eentje onder vandaan als er op een andere plek een tafeltje nodig is. Of zet je juist als een groepje neer als bijvoorbeeld salontafel. Door de dunne bladen en de mooie pootjes is het een prachtig minimalistisch objecten voor in huis. Deze ranke bijzet tafeltjes zijn ongemerkt. Het grootste tafeltje is 50 cm hoog, 54 cm breed en 39 cm diep.

Staat: De tafeltjes verkeren in een goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact