Smalle Hoge Deense ladenkast van Carl Aage Skov voor Munch Mobler

 

Aantal: 1
Ontwerper: Carl Aage Skov
Fabriek: Munch Møbler
Land: Denemarken
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: 1712

Omschrijving: Prachtige smalle en hoge Deens design ladenkast met 6 lades. De kast is ontworpen door Carl Aage Skov voor Much Møbler uit Denemarken in de jaren 60. De kast heeft mooi gevormde teak houten greepjes en een prachtige tekening in de houtnerf.
De kast is afgewerkt met een laklaag. Wij weten niet of dit origineel is, maar het is mooi gedaan en dus hebben we dit behouden. Deze multifunctionele opbergmeubel kan zeer goed gebruikt worden als kast voor in de gang aangezien hij niet teveel ruimte inneemt, maar ook als sokkenkast in de slaapkamer of om je spullen in op te bergen en tentoon te stellen in de woonkamer. Deze kast is 119 cm hoog, 60 cm breed en 42 cm diep.

VERKOCHT / SOLD

Contact