Areaware Cubebot

 

Aantal: 1
Ontwerper: David Weeks
Fabrikant: Areaware
Artikelnummer: 819

Omschrijving: Met deze houten robot puzzel genaamd Cubebot van Areaware heb je eindeloos plezier. De beukenhouten blokjes die aan elkaar zitten door middel van een elastiek vormen samen een kubus die je uit kunt vouwen tot een robot. Deze robot kan lopen, transformeren, in verschillende standen gezet worden, papiertjes vasthouden, op randjes zitten, noem het maar op! Deze robot kan alles, maar kan jij hem ook weer terug krijgen tot een kubus?

Deze Areaware Cubebot is een tijdloze en duurzame klassieker, voor generatie op generatie.
Ontzettend leuk speelgoed voor kinderen boven de drie jaar, en een prachtige woonaccessoire.
Dit is de medium grote versie van 25 bij 33 cm.

Staat: De robots zijn nieuw en daarom in goede staat.

 

VERKOCHT / SOLD