Pastoe CB02 cabinet van Cees Braakman

Aantal: 1
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: UMS Pastoe Utrecht
Jaar: Jaren 50
Artikel nummer: 811

Omschrijving: Prachtig berkenhouten cabinet met modelnaam CB02 ontworpen door Cees Braakman voor Pastoe. Het kastje komt uit de bekende berkenserie met de iconische en kenmerkende luspoten, die strakke kasten toch een verfijnd uiterlijk geeft. Dit kastje is niet ontzettend groot, en daardoor juist voor heel veel verschillende doeleinden te gebruiken. Hij past eigenlijk in elke ruimte. De kast heeft twee wit gelakte deurtjes met daarachter twee lades en een plank. Alles is uitgevoerd in massief en gefineerd berken hout. De kast is voorzien van sleutel. De afmetingen zijn: 79 cm hoog x 88cm breed x 47,5 diep.

Staat: De kast heeft minimale slijtage aan de witte lak.

SOLD

Contact