Officiële en Feestelijke opening nieuwe winkel VAN ONS

Opening winkel vintage design meubels VAN ONS

Amsterdam 7 september 2015 – De online vintage design shop VAN ONS gaat eind deze maand ook offline met een toonkamer in Amsterdam West.
Een toegankelijke winkel met een smaakvolle collectie van hoogwaardige mid century design meubels.

Wordt de Witte de Withstraat, tot voor kort nog een grauwe plek , nu de leukste woonstraat van Amsterdam?
In deze buurt, met één van de snelst groeiende huizenmarkten van Nederland, zal VAN ONS de vierde nieuwe interieur winkel zijn binnen een straal van 200 meter. Dit maakt de Witte de Withstraat DE plek voor alle interieur en vintage liefhebbers. Makkelijk te bereiken op de fiets en met genoeg parkeergelegenheid voor de deur.

Ondanks een heel andere achtergrond en opleiding, hebben eigenaren Ambra en Rik van Os een enorme passie voor interieur en bijzondere meubels. Net terug van een wereldreis, begonnen ze vier jaar geleden door vier Pastoe stoelen een blog, en sindsdien is hun business, VAN ONS, uitgegroeid tot een middelgrote en markante vintage design meubelwinkel.
Ambra vertelt: “Wij gaan zelf in binnen- en buitenland op zoek naar unieke stukken van de grote designers, maar ook naar goed ontworpen stukken zonder naam. Dat maakt VAN ONS voor iedereen toegankelijk: de verzamelaar die precies weet wat hij wil, maar ook jonge starters die op zoek zijn naar iets moois voor niet te veel geld”.

Door de jaren heen hebben de twee zichzelf aangeleerd , de soms 60 jaar oude meubels zorgvuldig te restaureren naar een zo origineel mogelijke staat. Dagelijks zijn ze met ‘hun’ stukken bezig en wordt elke kast, tafel en stoel nagekeken, schoongemaakt, gerestaureerd, gefotografeerd, nagetrokken en op de website en in de winkel gezet. Een klus die het duo 7 dagen in de week bezig houdt.
Tussen de veelheid van ‘vintage’ en ‘retro’ winkels, weten Ambra en Rik in de toonkamer van hun karakteristieke, gerenoveerde hoekpand met hoogwaardige vintage design meubelen een bijzonder huiskamergevoel te creëren.

De Toonkamer van ‘VAN ONS’ zal vanaf 30 september elke woensdag geopend zijn van 11:00 tot 19:00 uur en daarnaast op afspraak. De winkel is gevestigd in de Witte de Withstraat 123 in Amsterdam.

Woensdag 23 september 2015 zal de officiële opening plaatsvinden van 16:00 tot 20:00 uur.
Voor het eerst zullen dan de winkel en de opslag met stoffeerruimte geopend zijn voor belangstellenden, kijkers en kopers.

Winkel voor vintage design meubels VAN ONS Amsterdam West