Twee vintage ‘Butterfly’ hanglampen van Lars Schioler

Aantal: 2 lampen, 1 grote en 1 kleiner model
Ontwerper: Lars Schioler
Fabrikant: Hoyrup
Land: Denemarken
Jaar: jaren 60
Art. nummer: 499

Omschrijving: Zeer mooie set van twee ‘butterfly’ hanglampen van Lars Schioler. Geïnspireerd op de oude Deense traditie van gevouwen papieren lampen (van Le Klint) kwamen in de jaren zestig Deense ontwerpers met plastic lampen. Deze set van twee lampen bestaat uit één grotere en een kleinere lamp. Beiden origineel met de oorspronkelijke armaturen en fittingen. Beiden lampen zijn 30 cm hoog. Het grotere model heeft een diameter van ongeveer 36 cm en het kleinere model een diameter van ongeveer 29 cm.

Staat: De lampen verkeren in goede vintage staat.

Prijs:
Groot model van 235,- voor 200,-
Klein van 185,- voor 150,- (een van de twee kleine modellen is verkocht)

contactknoppen