Deens design wandkast

Aantal: Wandkast met 5 staanders, 4 planken, 1 schap en 1 kast. (LET OP: GROTER DAN OP DE FOTO)
Fabrikant: voor ons onbekend.
Ontwerper: voor ons onbekend.
Jaar: Waarschijnlijk jaren 50. Mid century modern periode.

Omschrijving: De ontwerper van deze prachtige wandmeubel is voor ons helaas onbekend, maar mooi is hij zeker! Deze wand kast heeft 2 staanders welke 1.20 m hoog zijn. Vier planken met een afmeting van 80 bij 32 cm, een schap met een afmeting van 80 bij 32 bij 13 cm en een kast met twee deurtjes en twee lades, met een afmeting van 80 bij 40 bij 42 cm. De plank en de kastjes worden op een bijzondere manier in de staanders gehangen, namelijk doormiddel van pinnen die je in het gaatje van de staander en onder een haakje van de kast of plank hangt. Door dit system kun je je kast handig en snel naar eigen smaak indelen. De totale hoogte en breedte van deze kast is 1.30 bij 85 cm.

Staat: Deze kast is in geleefde staat. De staanders en het hout zijn nog mooi, maar aan de achter zijkant van het schapje, en aan een achter zijkant van de kast zijn wat beschadigingen aan het fineer, zoals u ook op de foto kunt zien. Op een afstandje is dit niet hinderlijk.
Let op! er zijn meer staanders en planken aanwezig, dan op de foto zijn afgebeeld. De kast is dus uit te breiden.

VERKOCHT

Contact